O fata de doar 12 ani, insarcinata in noua luni, s-a prezentat, la camera de garda, impreuna cu mama ei. Medicii au constatat ca fata avea contractii, asa ca au bagat-o direct in sala de operatii, pentru cezariana.
O minora, in varsta de 12 ani, a nascut o fetita la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, aceasta nefiind monitorizata de un medic de la SUUB, potrivit MEDIAFAX.

„Cand a ajuns la noi era in travaliu. A nascut o fetita, cu o greutate normala, 2,700 de kilograme. Si mama si copilul sunt sanatosi“, a declarat, pentru Adevarul, medicul Bogdan Popescu, purtatorul de cuvant al spitalului.

Medicii au apelat la cezariana din cauza complicatiilor fizice si psihice care ar fi putut aparea. Problema imediata este legata de declararea nou-nascutului, deoarece atunci cand mama este minora, unul dintre parintii ei trebuie sa faca acest lucru .

Inainte de nastere, aceasta spunea ca doctorii au decis sa recurga la cezariana din cauza varstei si a posibilelor complicatii fizice si psihice. Fata s-a prezentat la Camera de Garda pentru ca incepuse sa aiba contractii uterine dureroase, motiv pentru care a fost internata si tinuta sub observatie, scrie Realitatea.net.

Potrivit medicilor, acesta este cea mai tanara pacienta care a nascut la Spitalul Universitar Bucuresti, iar tatal, un barbat de 24 de ani, este in prezent cautat de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.