100 de caini husky au fost ucisi in Canada, pentru ca proprietarii unor statiuni sa economiseasca niste bani.

Intamplarea a avut loc in Canada, la o statiune turistica, dupa terminarea Jocurilor Olimpice de anul trecut.

Fiindca turistii plecasera, statiunea Outdoor Adventures Whistlerv din Vancouver, nu a mai considerat rentabil sa pastreze cei 300 de caini husky pe care ii folosise pentru a transporta turistii asa ca a decis sa omoare 100 dintre ei.

Potrivit unor angajati ai statiunii, animalele au fost ori impuscate, ori taiate, iar apoi aruncate intr-o groapa comuna.

Expertii spun ca acesti caini au avut parte de o moarte extreme de violenta si dureroasa. Masacrul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile.
Ceea ce ma doare este ca fiecare caine a vazut cum altii sunt omorati. Nici macar animalele din abatoare nu sufera atat de mult cum au suferit acesti caini”, a declarat Marcie Moriarty, insarcinata cu investigarea cazurile de cruzime impotriva animalelor.

Masacrul a fost ordonat pentru a face business-ul mai rentabil pentru patronii statiunii, fiindca firma incepea sa inregistreze pierderi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.