"Regina" piercing-urilor este Elaine Davidson, care are nu mai putin de 4.000 de astfel de "gauri" in interiorul si exteriorul trupului

Recent aparuta editie a Guinness Book of World Records (Cartea Mondiala a Recordurilor) pentru 2006 pare sa fie plina de tot felul de performante inutile, noteaza cotidianul francez Liberation. Cel mai respingator capitol al noii editii a Cartii Recordurilor este cel dedicat "corpului omenesc", desi nici animalele nu stau prea rau. Sub coperta de un verde viu, Guinness Book ataca... cu omul cu cele mai mari picioare din lume: masura 63 - interesant. O cunoastem, apoi, pe cea mai mica femeie din lume - de 65 de centimetri -, chiar mai mica decat mama ei, avand o inaltime de 70 de centimetri. Cel mai mare obiect scos dintr-un stomac este un ghem de par de 2,53 kilograme. "Regina" piercing-urilor este Elaine Davidson, care are nu mai putin de 4.000 de astfel de "gauri" in interiorul si exteriorul trupului, noteaza Liberation.

Cel mai mare calcul renal are 356 de grame, iar partea interesanta este ca el este infatisat in carte in marime naturala (ca si cel mai mic catel, ce masoara 13,68 centimetri inaltime). Piatra scoasa din rinichi este cu adevarat de dimensiuni impresionante. Ca si cea mai mare circumferinta a bustului, de 3,15 metri, care se "asorteaza" bine cu cele 406 kilograme ale domnului cu pricina. Cartea Recordurilor avertizeaza, insa: "nu dorim - in nici un caz - sa incurajam excesul de greutate. Daca totusi doriti sa va inscrieti", trebuie sa depuneti un certificat medical. in schimb, "nu acceptam dosare privind cel mai greu animal de companie: sunteti rugat sa nu indopati un animal in scopul doborarii unui record Guinness". Cu toate acestea, cititorul e informat ca cel mai inalt salt al unui porc este de 70 de centimetri.

Mai este fascinanta si performanta spargerii pepenilor verzi cu capul: 22 de bucati crapate intr-un minut. Ziarul parizian noteaza si cel mai lung fir de par de pe picior (12,4 centimetri) sau mamelon de barbat (8,89 centimetri). Ambele recorduri, la fel de... "atragatoare" ca si cel mai mare gandac de bucatarie (9,7 centimetri) sau ca bietul caine care a reusit sa inghita cinci mingi de tenis de format regulamentar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.