Un Brazilian, in varsta de 64 de ani, a fost arestat, fiind suspectat ca si-a incuiat sotia in pivnita, timp de 16 ani, timp in care el locuia in casa cu o alta femeie.

Politia din Sao Paulo a gasito pe Sebastiana Aparecida Groppo, in varsta de 64 de ani, in pivnita locuintei sale, dupa ce au primit un telefon anonim. Acestia au declarat ca podeau pivnitei era plina de fecale si gandaci morti.

Cand am gasit-o era dezbracata, infasurata intr-o patura”, a declarat inspectorul Ana Luiza Salomone, pentru Daily Mail. Aceasta a mai spus ca ferestrele pivnitei erau acoperite cu scanduri si mucegai.

Atat sotul, pe numele sau Joao Batista Groppo, cat si amanta sa, au fost arestati si acuzati de sechestru. Joao Batista le-a spus politistilor ca si-a inchis sotia in pivnita fiindca aceasta era bolnava mintal si era agresiva.

Politistii au conclus ca femeia fusese tinuta prizoniera in doua perioade de timp, cumuland in total 16 ani. Ultima data a fost inchisa in 2003, dupa moartea fiului lor, decedat intr-un accident.

Autoritatile au declarat ca femeia arata semne usoare de probleme psihice, cauzate cel mai probabil de faptul ca a fost inchisa atata timp, insa aceasta nu parea a fi agresiva, iar starea ei de santate este una destul de buna.

Sotul si amanta sa ar putea fi condamnati la opt ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.