Ursula si Sabina Eriksson, doua surori gemene din Suedia, le-au dat batai de cap politistilor din Marea Britanie dupa ce s-au aruncat in fata masinilor care circulau cu viteza pe autostrada M6.

Din fericire, cele doua femei au supravietuit incidentului si in ciuda ranilor suferite s-au ridicat de jos si au inceput sa se certe cu politisti.

Una dintre femei chiar a incercat din nou sa se arunce in fata autovehiculelor si a lovit o politista.

Incidentul a fost surprins de o echipa de televiziune care facea reportaje in trafic.

Intr-un final, gemenele au fost sedate si Ursula a fost transportata la spital, in timp ce sora ei, Sabrina, a fost dusa la o sectie de politie.

Dupa ce a petrecut noaptea in custodia politiei, Sabrina a fost eliberata si a doua zi a ucis un barbat, care o gazduise peste noapte.

Cand a vazut ca politia este pe urmele ei, Sabrina a incercat din nou sa se sinucida, aruncandu-se de pe un pod. Femeia a supravietuit si de aceasta data, insa a fost condamnata la cinci ani de inchisoare.

Medici sustin ca cele doua surori sufereau de tulburare psihotica indusa (Folie a deux), psihoza care afecteaza doua persoane intre care exista o relatie intima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.