Daca mama natura v-a inzestrat mai mult decat pe celelate femei, ar trebui sa fiti fericite, acum s-a inventat si un sutien pentru marimile mai mari: cupa L.
Cupa KK lansata acum doi ani nu mai este de ajuns pentru busturile prea generoase ale britanicelor. Statisticile arata ca 80% dintre ele poarta sutiene prea mici, prin urmare firma Bravissimo a luat act si a lansat cupa L, cea mai mare disponibila pe piata, potrivit DailyMail.

Cupa L este menita sa lase femeile cu busturi generoase sa respire mai bine decat predecesoarea ei, cupa KK. Sanii britanicelor sunt in ultimii ani in plina "crestere", datorita alimentatiei si stilului de viata, marimea medie ajungand sa fie 34 E, spun specialistii.

Cum modelele tip KK lansate in urma cu doi ani s-au epuizat rapid, multe dintre cumparatoare plangandu-se ca nici acesta nu le este suficient, Bravissimo a ridicat stacheta pana la cupa L.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.