O fetita de 9 ani din Lyon, care suferea de diabet cronic, si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul cinci al cladirii in care locuia, dupa ce a fost certata pentru ca manca prea multe dulciuri.
Potrivit Le Figaro, fetita fusese certata de catre bona sa pentru ca mananca prea multe dulciuri si aceasta s-a aruncat de la etajul 5 al imobilului in care locuia.

„Nu avem nici un dubiu ca fetita s-a sinucis, chiar daca este un gest rar pentru un copil atat de mic”, a declarat procurorul Marc Desert. „Ea a scris un bilet chiar inainte de a se arunca pe fereastra”, a adaugat oficialul, citat de Progres de Lyon.

Fetita, care suferea de diabet cronic, fusese certata de bona sa din cauza regimului sau alimentar si din cauza ca manca prea multe dulciuri. „In termeni simpli, de copil, fetita a spus ca s-a saturat si ca se va arunca pe fereastra”.

Copilul a fost transportat la spital in stare grava, insa medicii nu au mai putut face nimic ca sa il salveze. Oficialii au demarat o ancheta si in urma unei autopsii se vor stabili cauzele mortii cu certitudine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.