Un joc creat de un american in varsta de 14 ani a fost descarcat de peste un milion de ori pe App Store in doar doua saptamani.
Aplicatia Bubble Ball, conceputa de un adolescent de 14 ani, a devenit una dintre cele mai populare aplicatii de pe App Store, peste un milion de utilizatori descarcand pana acum aplicatia care are la baza principii din fizica, informeaza All Things Digital.

Jocul creat de elevul Robert Nay din statul american Utah a fost postat pe App Store pe 29 decembrie, iar doua saptamani mai tarziu fusese descarcat de peste un milion de ori, pozitiile foarte bune din top aducandu-i apoi chiar si 400.000 de download-uri zilnic.

Potrivit softpedia.com, Riobert Nay este pasionat de calculatoare si are ceva cunostinte de programare, chiar daca nu a studiat asa ceva la scoala. Ideea realizarii jocului i-a venit dupa ce prietenii l-au indemnat sa incerce sa faca asa ceva, vazand cat de mult ii place iPod-ul sau.

Adolescentul sustine ca a conceput acest joc la indemnul prietenilor sai. El se gandeste acum sa conceapa si alte jocuri similare,cum ar fi Angry Birds. Jocul Bubble Ball ii pune pe jucatori sa foloseasca diverse obiecte si gravitatia pentru a ghida o bila la destinatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.