Semnele zodiacale au fost date peste cap de astronomii din Minnesota, SUA, care afirma ca succesiunea zodiilor a devenit falsa odata cu trecerea anilor, iar numarul lor nu mai este 12, ci 13.
Potrivit Le Monde, daca pana acum va regaseati, de exemplu, in zodia Scorpionului, potrivit calculelor astronomilor americani de la „Minnesota Planetarium Society”, ati devenit de catva timp Balanta.

Sau daca sunteti nascut intre 29 noiembrie si 17 decembrie, cand, in mod firesc, ar fi trebuit sa fi fost Sagetator, astronomii va mai spun ca ar trebui sa urmariti predictiile astrale pentru „Ophiuchus”, cea de-a 13-a zodie inscrisa de curand in horoscop.

Potrivit IndiaTimes, „Ophiuchus” este o constelatie foarte apropiata de Sagetator insa ca semn astral este acceptat, deocamdata, doar de o parte din astrologi. „Ophiuchus” reprezinta un barbat cu un sarpe infasurat in jurul trupului, iar vechii greci il identifica cu Asclepius, zeul medicinei, cel care a fost omorat de Zeus pentru ca a vrut sa faca oamenii nemuritori. Se spune despre cei nascuti sub acest semn ca sunt vizionari, vindecatori si ca vor sa acumuleze cat mai multe cunostinte in timpul vietii.


Green-Report ne prezinta cele 13 semne zodiacale si noua lor ordine:

Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Varsator: 16 februarie - 11 martie
Pesti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie -20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie
Sarpele „Ophiuchus”: toti cei nascuti intre 29 noiembrie si 17 decembrie


Insa, astrologii ne sfatuiesc sa nu ne temem ca semnele zodiacale ni se vor schimba. „Nu exista nicio legatura materiala intre constelatii si trasaturile personalitatii. Singura conexiune pe care o putem accepta este cea legata de recolte si constelatii”, explica astronomul Parke Kunkle de la Minnesota Planetarium Society.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.