Un film scurt de animatie, "Bottle", nu dureaza decat putin peste 5 minute, dar este foarte-foarte expresiv si va va emotiona prin simplitate!

Se pare ca ne aflam in mijlocul unei “revolutii a filmului de scurt-metraj”. De ce? Fiindca filmul de scurt-metraj costa putin, poate fi usor facut public si permite o sumedenie de optiuni creative.

Nu cu mult timp in urma, daca vroiam sa vedem capodopere scurte, trebuia sa calatorim pe la festivaluri de film, sa punem mana pe compilatii DVD, poate aveam norocul de a le vedea difuzate la TV sau, daca am fi fost incredibil de norocosi, sa le urmarim la cinema, inaintea filmului de lung-metraj cap de afis, comenteaza The Guardian.

Insa lucrurile s-au schimbat radical. Internetul a facut posibila imprastierea acestei culturi a filmului scurt, iar oameni talentati fac scurt-metraj cu mare entuziasm. Acesti regizori produc filmulete indraznete, provocatoare si reusesc sa iti transmita un mesaj puternic intr-un timp foarte scurt.

In aceasta nota, am vrea sa va atragem atentia asupra unui film scurt de animatie, "Bottle" (Sticla), realizat de o tanara pe nume Kirsten Lepore.

Bottle from Kirsten Lepore on Vimeo.

Sursa: Garbo.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.