O vulpe a facut un gest incredibil si a reusit sa scape din manile vanatorului, impuscandu-l pe acesta in picior cu propria lui pusca.

Intamplarea a avut loc in Belarus, unde o vulpe ranita a reusit sa apese pe tragaciul pustii unui vanator, in momentul in care acesta se pregatea sa o omoare, dupa ce o impuscase deja o data.

Vanatorul, in varsta de 40 de ani, care a preferat sa isi pastreze anonimatul, se afla internat in spital, cu o rana destul de rusinoasa la picior, in timp ce animalul a reusit sa scape, transmite Daily Mail.

Un investigator al acestei inatmplari inedite a declarat ca “animalul a rezistat cu bravura atacului si cumva a reusit sa ii smulga pusca vanatorului si sa traga cu labele de tragaci”.

Vanatoarea de vulpi este un sport foarte popular in Belarus, acestea nefiind protejate de autoritati deoarece transmit rabie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.