Un nou casetofon de masina operabil vocal, ce ruleaza intocmai melodia solicitata de utilizator cautand prin milioane de titluri muzicale, a devenit, in sfarsit, realitate.

Parrot Asteroid, cum se numeste dispozitivul, care este, de asemenea, primul sistem muzical de masina ce poate descarca aplicatii, a fost lansat ieri, 5 ianuarie, in cadrul celui de-al 44-lea Targ International al Consumatorilor de Electronice, organizat in Las Vegas, scrie descopera.ro.

Intrebuintand sistemul de operare Android, de la Google, aparatul va fi pus in vanzare in urmatoarele saptamani, iar producatorul francez Parrot sustine ca acesta nu va costa mai mult decat un casetofon auto obisnuit.

Potrivit DailyMail, receptorul de comanda vocala le permite utilizatorilor sa spuna ce melodie vor sa asculte in timp ce o rotita serveste la navigarea prin meniuri

“De exemplu daca spuneti ca vreti sa ascultati Lady Gaga, casetofonul va scana iPod-ul dumneavoastra si va spune ce melodi aveti, insa, in acelasi timp va cauta melodiile LadyGaga si online”, a spus Parrot’s Fabien Laxague.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.