Un om al strazii din Ohio, SUA, a ajuns celebru peste noapte, dupa ce a fost inregistrat si postat pe internet in timp ce vorbea si isi povestea viata.

Timp de multi ani, Ted Williams a trait pe strazi, in urma unor problem cu drogurile si alcoolul. Acesta a inceput sa cerseasca la periferia orasului Columbus, din statul Ohiao. Pancarta afisata de barbat a starnit curiozitatea trecatorilor care s-au prit pentru a vorbi cu el si a-i afla povestea.

Ted Williams, dupa ce a fost descoperit - Captura Foto: Daily Mail

Am o voce data de Dumnezeu. Sunt un fost comentator de radio care a cazut prada <vremurilor grele>. Va rog. Orice ajutor va fi binevenit. Va multumesc, Dumnezeu sa va binecuvanteze”, scria pe pancarta lui Ted Williams.

Un trecator a hotarat sa il inregistreze pe barbat si sa ii puna filmuletul pe internet. In scurt timp intregistrarea a devenit “virala” si a fost preluata de toate publicatiile americane.

Astfel, la mai putin de 24 de ore de la intamplare, Ted Williams si-a schimbat viata. Acesta a primit zeci de oferte de munca din partea radiourilor si chiar si a televiziunilor. Printre cei care i-au oferit un loc de munca se numara MTV, ESPN si NFL.

Experti din industria media sunt de parere ca barbatul are mari sanse sa ajunga milionar datorita talentului sau.

  • Diferenta de mentalitate

Un cazu de acest gen, celebru in Romania, este cel a lui Ion Barladeanu. Artistul plastic, cules de pe strazile Bucurestiului a fost facut celebru de catre regizorul Alexander Nanau, care a facut un film documentar despre viata lui. Filmul „Lumea vazuta de Ion B” a fost distins cu premiul Emmy la sfarsitul lui 2010. De asemena, colajele lui Barladeanu au fost expuse in intreaga lume.

Ai crede ca asemena intamplari l-au ridicat pe roman din saracie, insa realitatea Romaniei este alta. In timp ce cei care l-au descoperit culeg roadele dupa munca barbatului, Ion Barladeanu traieste in continuare in mizeria, in subsolul unui bloc din Bucuresti.

"Am auzit stirea la magaoaia asta (radioul vechi gasit in ghena - n.r.) dimineata. Imi vine sa-l înjur pe Dumnezeu. Regizorul Nanau calca pe covorul rosu, iar eu culeg chistoace de pe strada", le-a spus Ion Barladeanu jurnalistilor EVZ in noiembrie 2010.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Galeristul Dan Popescu e acuzat ca "a confiscat" miile de lucrari ale artistului aflat in mizerie. In replica, comerciantul de arta spune ca a cheltuit zeci de mii de euro pentru promovarea lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.