O femeie de 42 de ani din Marea Britanie a postat un mesaj de adio pe Facebook, insa niciunul dintre cei 1082 de prieteni virtuali nu a intervenit.

Simone Back, in varsta de 42 de ani, si-a anuntat prietenii de pe Facebook ca se va sinucide postand un mesaj cutremurator chiar in ziua de Craciun, insa nimeni nu a intervenit. Ba mai mult, multi dintre presupusii prieteni au inceput sa ii trimita inapoi mesaje rautacioase si de batjocura.

Mi-am luat toate pastilele, am sa mor in curand, adio la toata lumea”, a scris Simone pe Facebook in ziua de 25 Decembrie. In replica la acest mesaj, multi prieteni virtuali i-au scris inapoi ca este o mincinoasa si ca e alegerea ei.

  • Mesajele prietenilor

Ora 10:53 -“Mi-am luat toate pastilele, am sa mor in curand, adio la toata lumea
Prietenul nr 1: ora 11:00 -“Mereu face asta, minte
Prietenul nr 2: ora 12:00 –“Ati vazut partea cu pastilele? A mers cineva pe la ea sau a sunat cineva la politie? Faceti ceva!
Prietenul nr 1 raspunde: ora 12:05 –“Face asemenea lucruri mereu. E treba ei, nu mai e un copil”.
Preitenul nr 3: ora 12:17 –“Daca vreunul dintre voi va considerati prietenii ei ar trebui macar sa sunati sa vedeti daca Simone e bine. Ma bucur foarte mult ca nu va cunosc pe niciunul dintre voi, nemernicilor
  • Tragedia
In timp ce aceste mesaje curgeau pe reteaua de socializare Facebook, Simone Back murea din cauza unei supradoze.

Mama femeii, aflata intr-un scaun cu rotile, a sunat la politie a doua zi, fiind ingrijorata de soarta fiicei ei. Politistii au descoperit-o fara suflare pe femeia de 42 de ani.

La cateva ore dupa descoperirea cadavrului, mama femeii le-a trimis un mesaj prietenilor fiicei ei de pe Facebook: “Va rog sa o lasati in pace pe Simone, a murit”.

Nimeni nu mi-a zis nimic despre mesajul fiicei mele. Ma doare enorm cand ma gandesc ca nimeni nu a facut nimic. Multi dintre prietenii ei locuiesc aproape de ea. Daca doar unul dintre ei ar fi plecat de la calculator sa vada ce se intampla cu Simone aceasta ar fi fost in viata”, a declarat mama acesteia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.