Nu numai in Statele Unite ale Americii au avut loc cazuri subite de moarte a animalelor, ci si in Brazilia, Suedia sau Noua Zeelanda s-au inregistrat astfel de cazuri, in care pasari sau pesti au murit intr-un mod inexplicabil.

Misterul se adinceste in jurul mortii subite a sute sau mii de animale salbatice in SUA. La trei zile dupa ce peste 5000 de mierle cadeau moarte sau aproape moarte in jurul oraselului Beebe din statul american Arkansas, mai bine de 500 de pasari au cazut ca secerate pe o sosea din statul vecin Louisiana, scrie Realitatea.net.

Fenomenul are inca o cauza incerta. Autopsiile au dezvaluit ca pasarile au murit din cauza unor leziuni interne, insa nu se stie deocamdata cu precizie ce anume le-a provocat. [[VIDEO] Ploaie cu pasari moarte intr-un oras din SUA]

Aproape in acelasi timp cu pasarile din SUA, au aparut cel putin trei noi cazuri de pesti morti din cauze ramase necunoscute, in Brazilia si in Noua Zeelanda, in timp ce Suedia s-a confruntat cu o "ploaie" de pasari moarte - circa 100 de stancute - la inceputul acestei saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.