O americanca a fost socata cand fiul sau de 5 ani a insistat pentru prima oara sa poarte rochite. Recent, a publicat prima carte despre el, in incercarea de a invata oamenii sa accepte diferentele de orice fel ale copiilor si oamenilor.
Pentru cei mai multi dintre baieteii, sa te imbraci in costumul lui Spiderman sau Buzz Lightyear, ar fi cea mai mare incantare. Insa nu si pentru Dyson Kilodavis, din Seattle, care insista sa poarte rochite demne de o printesa Disney, scrie Daily Mail.

La inceput, parintii sai Cheryl si Dean Kilodavis, au fost ingrijorati ca ar putea deveni tinta batjocurii celorlalti copii de varsta sa, iar cand tendinta sa inedita a inceput sa se accentueze, mama sa a incercat sa-l schimbe. Insa treptat, aceasta a inceput sa-i accepte diferentele si baietelul a devenit subiect de inspiratie pentru noua sa carte.


Cartea sa, printata initial la un centru xerox local, a fost acceptata de catre o editura faimoasa si a fost pusa in vanzare inainte de Craciun. Femeia a povestit in cadrul unui interviu pentru Today, ca atunci cand copilul a intrebat-o de ce nu-l lasa sa se imbrace cum vrea, a realizat ca "avea idei preconcepute din copilarie, atat spirituale cat si culturale" .

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

  • Dyson: "Eu sunt baiatul printesa si-mi place sa port rochite roz si rosii"



Cheryl Kilodavis spune ca "My princess Boy" este facuta "pentru a continua un dialog despre prietenia neconditionata si sfaturile pe care adultii ar trebui sa le acorde copiilor, despre cum trebuie sa-i acceptam pentru ceea ce sunt si despre cum sa le permitem sa fie ei insisi".

Aceasta a adaugat ca "America are nevoie de o trezire la viata, de o noua mentalitate. Lumea intreaga are nevoie de o modalitate de gandire noua si ar trebui sa ne intrebam pe noi insine de ce condamnam oamenii si lucrurile doar pentru ca sunt diferiti si ne fac sa ne simti necomfortabil". "Sa batjocoresti pe cineva e ca si cum i-ai lua viata. Ar trebui sa ne oprim din a-i critica pe ceilalti si sa incetam sa incercam sa le schimbam metodele de exprimare".

"Copii nostri ne invata cum sa-i acceptam zi de zi. Toti vrem ca ai nostri copii sa traiasca intr-o lume unde se pot exprima fara a-i rani pe ceilalti sau fara a fi raniti de ceilalti", a conchis aceasta.

Citeste si:
Ce relație a avut Oana Zăvoranu cu tatăl ei! Dezvăluirile...
Ce relație a avut Oana...

  • Shiloh, fetita cuplului Angelina Jolie si Brad Pitt vrea sa se imbrace ca baietii


Povestea acestei familii, a atras atentia celebrului cuplu, care se confrunta cu o poveste asemanatoare, in cazul fetitei lor Shiloh, in varsta de 4 ani , care vrea sa poarte haine de baieti. Angelina a declarat in iunie, pentru Vanity Fair, ca "Shiloh se incadreaza in stilul Montenegro, ca un baietel, neplacandu-i hainele de fetita".

Insa Angelina nu este ingrijoarata de fiica sa, si la fel ca si familia Kilodavis, isi lasa copiii sa se imbrace cum vor. Actrita a mai adaugat ca se regaseste foarte mult in Shiloh.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.