Chiar daca sunt gemeni, doi bebelusi din Statele Unite s-au nascut in ani diferiti.

Micutii s-au nascut mai devreme din cauza unor complicatii si astfel primul bebelus, un baietel ce va purta numele de Ashton Parker Alston, a venit pe lume pe 31 decembrie 2010 la ora 23:58 si cateva minute mai tarziu s-a nascut si surioara lui, Alisha Rae Alston, numai ca deja era 1 ianuarie 2011, scrie dailymail.co.uk.

Acelasi lucru s-a intamplat si in statul Illinois, unde, tot din cauza unor complicatii, medicii au recurs la cezariana si au oferit parintilor posibilitatea de a alege daca vor ca gemenii lor sa fie nascuti in ani diferiti.

"Ne-a spus daca vrem ca unul sa se nasca anul acesta, iar celalalt anul viitor. Ca am putea face asta daca totul ar fi fost in regula. Asa ca am decis ca asa sa facem si totul a iesit bine"
, a povestit tatal micutilor.

Astfel in ultimul minut din 2010 a venit pe lume Madisen si in primele minute al anului 2011 s-a nascut si fratele acesteia, Aiden.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.