Sotii Duggar au 16 copii si nu vor sa se opreasca

O femeie din statul american Arkansas a nascut marti cel de-al 16-lea copil al familiei, iar sotul ei afirma ca sunt pregatiti sa faca si alti copii, relateaza Associated Press. Mezina Johannah Faith Duggar a vazut lumina zilei la ora locala 6.30, avand la nastere greutatea de 3,4 kilograme.

Fericitul tata, Jim Bob Duggar, a declarat ca mama si fetita se simt foarte bine. Nasterea micutei Johannah a fost una in mod special asteptata, deoarece familia nu mai avusese de 8 ani o fetita.
Jim Duggar, in varsta de 40 de ani, si sotia sa, Michelle, 39 de ani, vor in continuare sa aiba copii. "Iubim amandoi copiii si ii consideram pe fiecare o binecuvantare de la Dumnezeu. Am intrebat-o pe Michelle daca mai vrea si ea a zis ca da, daca Domnul vrea sa ne mai dea cativa, ii vom accepta cu bucurie", a declarat prolificul tata.

Casa cu patru masini de spalat

Postul de televiziune Discovery Health Channel a filmat nasterea micutei Johannah si va difuza un documentar despre familia ei in luna mai.
Si Learning Channel realizeaza un documentar despre proiectul viitoarei resedinte a familiei, o casa intinsa pe 650 de metri patrati, care va fi finalizata inainte de Craciun, dupa doi ani de constructie. Cladirea are noua bai, doua dormitoare mari pentru fete si baieti, o bucatarie uriasa, patru masini de spalat si patru uscatoare de rufe.

De profesie agent imobiliar, Jim Bob Duggar a candidat in trecut, fara succes, la postul de senator al SUA. El intentioneaza sa candideze si anul viitor. Sotia sa a avut primul copil la varsta de 21 de ani, la patru ani dupa casatorie, iar de-atunci a fost mai tot timpul insarcinata.
Familia are doua perechi de gemeni, iar numele tuturor copiilor incep cu litera "J": Joshua, John David, Janna, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jeremiah, Jedidiah, Jason, James, Justin, Jackson Levi si Johannah.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.