O femeie a aflat in urma testelor ADN ca cei doi gemeni ai sai au tati diferiti.
O poloneza isi insela sotul cu un alt barbat, iar la un interval mic de timp a facut sex cu ambii. Potrivit Cancan.ro, sotul sau este tatal baietelului si amantul, al fetitei, au aflat medicii in urma unor analize. Au aceeasi mama, dar tati diferiti!

Dupa ce a nascut doi gemeni, un baietel si o fetita, femeia a cerut divortul. In fata instantei, a sustinut ca micutii sunt ai amantului ei, care vrea sa ii recunoasca. Instanta a cerut un test de paternitate, iar analizele de laborator au dat un verdict care i-a socat pe toti: sotul este tatal baietelului, iar iubitul este tatal fetitei, scrie Pro Tv.

Este prima oara cand se intampla asa ceva in Polonia. In toata lumea, sunt cunoscute doar sapte cazuri de gemeni cu doi tati diferiti. Pana cand se va stabili cui va fi incredintata custodia copiilor - scrie presa poloneza - femeia s-a mutat la amant impreuna cu gemenii.

Au aceeasi mama, dar tati diferiti! Afla povestea incredibila a unor gemeni

StirileProTV.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.