Partidele de amor nu pot substitui tratamentul cu pastile, dar pot diminua stresul, pentru ca organismul incepe sa produca endorfine, hormoni ai fericirii, precizeaza medicii.
Persoanelor nevrotice, stresate, deprimate, care au probleme cu greutatea, colesterolul si glicemia le este recomandat sa faca sex de cel putin trei ori pe saptamana, scrie MEDIAFAX.

"Partidele de amor nu pot substitui tratamentul medicamentos, dar pot diminua stresul, pentru ca organismul incepe sa produca endorfine, hormoni ai fericirii. Sexul aduce numai beneficii organismului", a declarat pentru Gandul prof. dr. Constantin Dumitrache, medic endocrinolog la Institutul de Endocrinologie "C.I. Parhon".

Gandul ofera o lista a afectiunilor in care sexul poate fi prescris drept terapie:

NEVROZA Ultimele studii in domeniu arata ca sexul, facut de cel putin trei ori pe saptamana, diminueaza tensiunile dintre parteneri, mai ales cand unul dintre ei este nevrotic. Potrivit oamenilor de stiinta, frecventa partidelor de amor poate sterge complet "deficitul de fericire" din cuplu cauzat de nevroza.


Citeste mai multe despre cum si cand devine sexul cel mai bun medicament pe gandul.info.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.