Primul catel al Statelor Unite are parte tratament special. Fecalele acestuia sunt stranse de insusi primul om al SUA, Barack Obama.

Obama, care a facut o vizita surpriza la o scoala din Arlington, in apropiere de Washington, pentru a le citi scolarilor fragmente din cartea sa "Of thee I sing", le-a raspuns copiilor la mai multe intrebari.

Astfel, un elev l-a intrebat pe presedintele Obama daca ii face placere sa se plimbe prin Casa Alba. Intrebarea l-a amuzat pe Obama, care a declarat ca nu se plimba prea mult, deoarece lucreaza foarte mult.

Totusi, presedintele american a marturisit ca se plimba prin gradina, alaturi de cainele lui, Bo, si ca uneori trebuie chiar strange fecalele acestuia. "Cateodata alerg cu Bo, dar uneori trebuie sa ii strang fecalele", a declarat Obama, copiii avand o reactie de scarba.

"Nu vreau sa las asa ceva pe iarba. Daca aveti un caine, trebuie sa il plimbati, dar si sa strangeti dupa el", i-a invatat Obama pe copii.

Aceste declaratii ale presedintelui american vin la doua luni dupa cele ale predecesorului sau, George W. Bush, care a declarat ca, dupa ce si-a incheiat mandatul la Casa Alba, s-a confruntat cu o situatie noua pentru el: sa stranga fecalele cainelui sau Barney.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.