In intampinarea Craciunului, intr-unul din hotelurile de lux din orasul Abu Dhabi a fost dezvelit cel mai scump brad din lume, valoarea ornamentelor depasind 11 milioane de dolari.

"Este cel mai scump brad de Craciun care a existat vreodata, valoarea fiind de peste 11 milioane de dolari", a declarat in cadrul ceremoniei de inaugurare Hans Olbertz, director general al Emirates Palace, hotel de sapte stele, citat de NewsTodayNews.com

Bradul, de 13 m inaltime, a fost instalat in holul hotelului de lux. El este impodobit, printre multe altele, cu 181 obiecte cu diamante, perle, smaralde, safire si alte pietre pretioase, a precizat Khalifa Khouri, proprietarul magazinului de bijuterii care a furnizat podoabele pentru pom.

"Bradul costa cam 10 000 de dolari , iar bijuteriile, peste 11 milioane. Probabil este un record", a spus Olbertz, adaugand ca intentioneaza sa ia legatura cu Guinness World Record pentru omologare.

Este al treilea an in care se instaleaza un brad de Craciun la Emirates Palace, insa acum au dorit ceva deosebit si conducerea a propus aceasta idee. Nu este prima oara cand hotelul cu multe domuri si inconjurat de fantani gazduieste lucruri extravagante.

In luna februarie, a propus sejururi de sapte zile cu un milion de dolari, incluzand majordom, masina de lux si sofer, ba chiar si avion particular pentru deplasari in tarile din regiune. In luna mai, in acelasi hotel a fost instalat un distribuitor automat de aur, aparat care permite cumpararea de lingouri de aur la automat. A fost o premiera mondiala, potrivit firmei germane Ex Oriente Lux AG, care se afla la originea acestei noutati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.