Directorul unui spital din sudul Italiei a trimis o circulara prin care le cerea angajatilor unitatii sanitare sa nu mai prizeze cocaina in timpul orelor de munca, fapt ce a generat o ancheta interna si sesizarea procurorilor, transmite AFP.

Totodata, directorul spitalului din Pouilles risca sanctiuni disciplinare, pentru modul neglijent in care a ales sa trateze problema, transmite MEDIAFAX.

Medicul a ales sa trimita circulara dupa ce a primit mai multe plangeri anonime, conform carora medicii si infirmierele Spitalului Santa Catarina Novella di Galatina prizau cocaina in timpul orelor de munca.

Afland de existenta circularei, directorul de afaceri sociale din provincia Lecce a deschis o ancheta interna si a sesizat parchetul. Acesta a aratat ca, in mod sigur, directorul spitalului a gresit neanuntand personal angajatii de plangerile existente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.