Doi tineri americani au lansat o companie specializata intr-un domeniu de nisa, ajutandu-le pe nefericitele victime ale mahmurelii sa isi revina mai usor dupa o petrecere in timpul careia s-a consumat prea mult alcool.
Compania Hangover Helpers are deja succes, la doar cateva saptamani dupa ce a fost lansata de Marc Simons si Alex Vere-Nicoll, in Boulder, un oras universitar din statul american Colorado.

Potrivit MEDIAFAX, pentru o taxa de 15 de dolari de persoana, compania livreaza la domiciliu burritos si bauturi energizante, cu scopul de a combate eficient durerile de cap si pentru a calma stomacurile sensibile. Cei doi tineri absolventi americani fac, totodata, curatenie in camerele studentilor, indepartand paharele sparte, sticlele goale, mucurile de tigari de pe mocheta si resturile de alimente ramase dupa petrecere.

"Oamenii pot sa ne sune chiar la miezul noptii, chiar in zilele de sarbatoare, atunci cand constata ca lucrurile au inceput sa le scape de sub control si au nevoie de cineva care sa le faca curat in camera, a doua zi de dimineata", a declarat Alex Verre-Nicoll.

"Insa, verific de fiecare data a doua zi de dimineata, deoarece, adeseori, ei sunt inca beti si nu-si mai amintesc ca ne-au sunat",
a adaugat aceeasi sursa.

In prezent, se inregistreaza o perioada de acalmie in campusul universitar din Boulder, deoarece este sezonul examenelor, iar cei doi fondatori ai companiei asigura ei insisi serviciile pentru care sunt contactati. In curand, insa, ei spera sa faca primele angajari si au marturisit ca au fost deja contactati pentru a pune bazele unei francize la nivel national.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.