In Polonia a fost pus in vanzare noul calendar erotic pe 2011 al firmei de pompe funebre locale Lindner.

In acest mod mai putin obisnuit, compania de servicii funebre isi face publicitate printre potentiali clienti, potrivit AGERPRES.

Calendarul erotic pe 2011 al firmei Lindner are ca tema sexul, reglarile de conturi de tip mafiot si, evident, sicrie. Astfel, fiecare luna calendaristica este reprezentata de o tanara aproape goala intr-un sicriu sau pe fundalul obiectului, iar unele dintre ele apar chiar cu coasa in mana.

Acest tip de calendar erotic nu este o noutate pe piata de profil, un calendar de acelasi tip fiind editat anterior de firma italiana Cofani Funebri, specializata in sicrie.

Recent, oameni de afaceri germani, patronii unui birou de pompe funebre din Koln, au prezentat sicrie special concepute pentru minoritatile sexuale. Principala caracteristica a sicrielor gay consta in reprezentarea unor imagini erotice de natura homosexuala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.