Cu vin fiert, turta dulce, mere coapte si o multime de decoratiuni, luna noiembrie renaste cea mai frumoasa perioada din an, cand milioane de turisti din toata lumea anima marile Targuri de Craciun in cautare de cadouri.
Sarbatorile se apropie odata ce s-au instalat luminile pe bulevarde, iar marile capitale isi asteapta turistii la targurile de cadouri care isi deschid portile inca de pe acum.

Targuri se tin peste tot in lume, dar noi iti propunem sa le vizitezi pe cele mai faimoase dintre ele, unde vei simti inca de pe acum bucuria Craciunului. Unica ne propune cele mai frumoase targuri care merita vizitate.

  • Christkindlmarkt - Viena

Austria da in fiecare an startul la cumparturi cu cel mai cunoscut targ de Craciun din Europa. Deschis in centrul Vienei, incepand cu 13 noiembrie pana pe 24 decembrie, targul este totodata unul dintre cele mai vechi si mai pitoresti din Europa. Dulciuri, decoratiuni, cadouri, dar si muzica si spectacole, in piata centrala Rathausplatz vei gasi tot ce iti doresti. Preturile insa sunt cam piperate - la decoratiuni sar de 50 de euro -, dar poti merge numai pentru a-ti clati ochii. Pretul unui sejur "city break" de trei zile incepe de la 235 de euro de persoana cu cazare si bilet de avion incluse.

Citeste articolul integral pe Unica.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.