Un baietel din Canada, in varsta de 9 ani, a devenit milionar, dupa ce a pus sase afaceri pe picioare.

Potrivit ryanross.ca, Ryan Ros si-a inceput activitatea de antreprenor la numai trei ani cand vindea oua la biserica.

Un an mai tarziu a inceput sa creasca iepuri pentru carne, despre care spune ca "sunt prolifici si profitabili". Apoi a urmat o afacere in care, cu ajutorul parintilor sai, vindea in fiecare sambata, in Piata Fermierilor, oua, cafea, buffalo burgeri si unele spe cialitati culinare. Profitul pentru fiecare zi petrecuta in piata se ridica la 1.000 de dolari, a declarat, pentru evz.ro, micul businessmen.

Cu o parte din banii pe care i-a obtinut din aceste afaceri, Micul Trump a pus bazele unei companii de asigurare a locurilor de munca. Firma lui are si alte activitati precum deszapezire sau ingrijirea curtilor si a gazoanelor.

Apoi au urmat investitiile imobiliare. "Mama mea spune ca toti oamenii bogati au investitii in imobiliare si am vrut si eu", isi aminteste Ryan, care a construit o vila cu patru apartamente.

Ultima gaselnita este sa faca bani din aparitiile publice cu discursuri motivationale. Tariful pe care il percepe pentru participarea la o conferinta pleaca de la 500 dolari si ajunge la 4.000 dolari.

Unul din moto-urile Micului Trump este: „Pe mine nu ma opreste nimic! Pe tine ce te opreste?”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.