Rebecca Roth de la NASA se mandreste cu o fotografie pe care a intitulat-o "Van Gogh din spatiu", iar asta pe buna dreptate. Veti intelege de ce vizualizand poza completa.

Potrivit Yuppy, beneficiind de curentii calzi care au adus nutrienti langa insula, fitoplanctonul s-a dezvoltat din belsug, el dansand "pe aripile curentilor".

Pentru cine nu stie, Starry Night este o pictura faimoasa a olandezului Van Gogh, cel care dupa o cearta severa cu Paul Gaugain si-a taiat lobul stang al urechii. Multi il stiu din pacate dupa rodul acelui acces de furie si mai putin pentru capodoperele sale...

A propos de Van Gogh, Serena Malyon a avut geniala idee de a trata picturile maestrului cu tilt-shift, o tehnica speciala care creeaza un efect fermecator. Puteti vedea ce a iesit aici: Tilt-Shift Van Gogh.

Dar sa revenim la Starry Night. Rebecca Roth de la NASA se mandreste cu o fotografie pe care a intitulat-o "Van Gogh din spatiu" si asta pe buna dreptate; veti intelege de ce vizualizand poza completa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.