Cea mai mare instalatie cu decoratiuni de Craciun din lume va fi aprinsa, joi, 25 noiembrie, intr-un mall bucurestean, o tentativa pe care managerii centrului comercial o vor inscrie in Cartea Recordurilor Guinness.

Reprezentantii Guinness World Records vor fi prezenti la Bucuresti pentru a omologa si inscrie tentativa de record mondial la categoria celui mai mare numar de becuri aprinse intr-o instalatie de Craciun amenajata intr-o singura locatie, relateaza AGERPRES.

In prezent, recordul mondial al celei mai mari decoratiuni de Craciun numara 150.000 de becuri.

Instalatia Sun Plaza, ce va fi supusa adjudecarii Guinness World Records, include un numar de becuri de cateva ori mai mare decat recordul actual.

Numarul efectiv al becurilor din instalatie face subiectul unui concurs pentru public si va fi dezvaluit in momentul aprinderii, de la ora 19:00, pe esplanada Sun Plaza, de la intrarea principala a centrului comercial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.