Descopera 5 baruri care ies din conventional.

  • Red Sea Star

Undeva in Marea Rosie, la aproximativ 70 de metri de Eilat, se gaseste Red Sea Star, primul bar subacvatic din lume. Accesul se face de pe un ponton, clientii coborand apoi sub apa, de unde pot admira vietatile si coralii multicolori. Un geam special de 14 centimetri grosime separa doua lumi diferite, chiar daca cea artificiala incearca sa o imite pe cea naturala, oferind mobila care seamana cu vietatile marine si finisaje green in aceeasi tema.

  • HRGiger

Deschis de marti pana duminica intre orele 10 si 20:30, barul HRGiger se afla in castelul St. Germain, Gruyères, Elvetia. Aici, tema principala o reprezinta scheletul, fiecare element arhitectural sau de design imitand oasele. Boltile principale sunt parca desprinse dintr-o poveste, si anume aceea a lui Iona, prins in pantecul balenei. Ajuns aici, vei fi transportat intr-o alta lume. Nu stim sigur daca din trecut sau din viitor.

Descopera mai multe baruri ciudate pe yuppy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.