Virtual Bucharest: Creatorii romani din Second Life castiga, in medie, 1000 de dolari, pe luna, din obiecte virtuale.
Virtual Bucharest in Second Life este gazda unei mini-expozitii - Romanian Fair - in care 10 creatori romani isi expun timp de o luna cele mai bune produse virtuale.

Luna noiembrie marcheaza si implinirea a 2 ani de la deschiderea primului oras virtual romanesc replicat in Second Life, mai exact pe 29 noiembrie 2008 cand a fost inaugurat corespondentul Pietei Revolutiei in in spatiul 3D – Virtual Bucharest.

De atunci grupul „Proud Romanians” a ajuns la 11.500 de membrii iar Virtual Bucharest a inregistrat numai in ultimul an peste 200.000 vizitatori. Romanii petrec in medie aproximativ 4 ore pe zi in lumea virtuala iar Banca Comerciala Romana si Centrul Medical Unirea au aici un sediu virtual si desfasoara diverse actiuni de marketing – concursuri, advergame-uri, evenimente sau activitati educationale cum ar fi, in aceste saptamani, Scoala de bani.

Expozitia Romanian Fair are ca scop promovarea creativitatii utilizatorilor romani, unii dintre ei avand deja branduri virtuale bine consolidate si din care obtin venituri ce pot ajunge si la 2000 $ reali, lunar.

Citeste mai multe despre Romanian-Fair pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.