Trupa de la Moulin Rouge, cabaretul parizian unde se danseaza French Cancan, a inregistrat sase recorduri mondiale, printre care cel mai mare numar de ridicari de picioare - 720 in 30 secunde, performanta realizata de 30 de dansatoare asezate pe un singur rand, in ritmul celebrei piese a lui Offenbach.
Inregistrate marti pe marea scena a cabaretului, recordurile inedite au fost omologate de un judecator de la Guinness Book, in cadrul zilei mondiale a recordurilor, la care Franta a participat prima oara, scrie AGERPRES.

Moulin Rouge a mai obtinut si recordul pentru cel mai mare numar de sarituri in spagat la rand: cele 30 de dansatoare ale trupei au facut 62 la rand, in 30 de secunde.

  • Ultimul record francez a fost ce cel mai mare mozaic din lume (700 m2), format din oameni cu panouri colorate, realizat miercuri la Lozanne (centru-est) de 1 500 persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.