Tehnologia a facut posibila ca sinuciderea unui barbat din Japonia sa fie urmarita live, de catre conationalii sai, fenomen care ia amploare in Tara Soarelui Rasare.
Potrivit telegraph.co.uk, un tanar de 24 de ani, concediat de la o banca din luna august, si-a anuntat interlocutorii de pe chat duminica seara ca vrea sa se spanzure.

Acestia au facut fiecare ce a crezut ca e mai bine: unii au incercat sa-l convinga sa nu-si duca gandul la capat, in vreme ce altii i-au zis sa se grabeasca. Abia insa cand l-au vazut marti, spre dimineata, pe la ora 4, ca ia o funie si incearca sa se spanzure cu ea de balcon au inceput sa dezbata daca transmisiunea de pe Unstream este reala. Dar cand, la ora 5.30, dupa tentativa nereusita de la 4, l-au vazut ca incearca sa se apanzure iarasi in alta parte a apartamentului, au anuntat politia.

Acesta a fost gasit mort in apartamentul sau din Sendai, dupa ce politia a fost alertata de catre utilizatorii paginii Ustream, care au reusit sa localizeze apartamentul.

Numai anul trecut in Japonia s-au sinucis 32.865 de oameni, iar numarul acestora este de asteptat sa se ridice si anul acesta la peste 30.000, pentru al 13-lea an consecutiv, relateaza Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.