O firma americana de camionete si-a triplat in ultimele zile vanzarile, prin oferirea, la promotie, a unei pusti de tip AK-47, la cumpararea unui vehicul utiliar.
"Am inceput miercuri (11 noiembrie), Ziua Veteranilor. Si in patru zile, mi-am triplat vanzarile", a afirmat Nick Ginetta, director de vanzari la Nations Trucks, din Sandford, Florida. Firma ofera la fiecare vanzare a unei camionete un bon cu care se poate obtine o pusca semiautomata Kalasnikov din depozitul de arme al orasului, potrivit MEDIAFAX.

"Vroiam sa atrag atentia, sa provoc controverse si sa se vorbeasca despre mine. Este vorba de publicitate. Totusi, nu ma asteptam la un astfel de succes", a explicat concesionarul, veteran de razboi si sustinator al dreptului de portarma.

"Clientii mei sunt sportivi, vanatori, pescari. Daca as fi vandut (masini sud-coreene) Hyundai, nu as fi facut acest gen de promotie", a spus el.

In patru zile, directorul de vanzari a distribuit 21 de bonuri pentru pusti AK-47 si intentioneaza sa continue operatiunea pana la sfarsitul lunii, el rezervand in depozit aproximativ 100 astfel de pusti semiautomate.

"Nu sunteti obligati sa luati aceasta arma, puteti sa luati altceva", precizeaza el, subliniind ca persoanele care vor sa primeasca pusca automata trebuie sa se supuna verificarilor uzuale privind antecedentele lor judiciare.

Succesul operatiunii a devenit sursa de glume in randul angajatilor. "Sefule! Linia 1, (Osama) ben Laden vrea sa cumpere o camioneta", glumesc vanzatorii.

"Nu pretind faptul ca (Barack) Obama ar aproba promotia mea. Nu m-a sunat inca",
afirma, ironic, directorul de vanzari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.