Cea mai batrana mama din lume traieste in Haryana, India, iar la varsta de 66 de ani a nascut tripleti.

Ceea ce este si mai miraculos este ca femeia, Bhateri Devi, nu a avut copii niciodata in cei 44 de ani de casnicie, iar tripletii au fost conceputi prin inseminare artificiala.

Cei trei copii, doi baieti si o fata, sunt “razbunarea” femeii pe fostul ei sot, care a divortat de ea pentru ca aceasta nu putea sa ii ofere un mostenitor si s-a recasatorit de doua ori, fara a avea insa succes in privinta copiilor, scrie www.weirdasianews.com.

Tripletii sunt o coincidenta fericita. Bhateri a mai incercat de doua ori sa conceapa, insa fara succes, iar ultima data am implantat trei embrioni si am fost surprinsi ca toti trei au reusit sa se dezvolte. Aceasta este prima data cand o femei de 66 de ani reuseste sa duca la bun sfarsit o sarcina de acest gen”, a declarat doctorul Anurag Bishnoi, de la Centrul National de Fertilitate.

Desi indianca este ingrijorata in privinta varstei inaintate, aceste griji sunt spulberate de fericirea visului implinit de a deveni mama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.