Un britanic in varsta de 50 de ani a trecut prin doua operatii de schimbare a sexului, iar acum se casatoreste.

Om de afaceri si tata a doi copii, Charles din Marea Britanie si-a facut pentru prima oara o operatie de sex in 1987. La acea vreme, s-a transformat in "frumoasa Samantha", de profesie designer. A cheltuit zeci de mii de lire sterlie si putea pacali pe oricine ca este femeie, buucrandu-se totodata de mai multi pretendenti, potrivit Daily Chilli.

In 2004, dupa sapte ani ca femeie, Charles si-a dat insa seama ca a facut o mare greseala. Acesta povesteste ca hormonii feminini l-au facut sa se simta groaznic: nu mai suporta starile de emotivitate si depresii, cumparaturile il plictiseau, iar sexul era dezamagitor.

Astfel, in urma cu trei ani, Charles s-a hotarat sa devina din nou barbat, suferind o alta operatie de schimbare a sexului. Implanturile cu silicon i-au fost scoase iar organele refacute, insa Charles nu mai este barbatul care a fost odata.

In prezent, Charles nu arata nici a femeie, nici a barbat, insa se va casatori cu o femeie atragatoare in varsta de 28 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.