O prostituata din Pitesti a fost declarata in insolventa de catre reprezentantii Serviciului Taxe al Primariei Pitesti, in conditiile in care nu a putut sa-si achite amenzile primite in acest an, in valoare de 43.000 de lei, fiind primul caz de acest gen declarat de catre autoritatile locale.

Potrivit primarului municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, tanara nu are niciun venit stabil si niciun bun impozabil, iar legea prevede ca in astfel de situatii persoana in cauza trebuie declarata ca fiind in incapacitate de plata.

"Am fost informat ca o prostituata a intrat in insolventa. Ne ocupam si cu asa ceva si daca asa prevede legea, asa procedam. Este primul caz de o asemenea amploare ca suma si avand un asemenea debitor, dar noi nu ne uitam neaparat la natura contraventiilor aplicate, ne intereseaza recuperarea banilor. Femeia a acumulat o suma mare de achitat, care, teoretic si practic, conform legii, ar fi trebuit sa ajunga la bugetul local. Lipsa veniturilor si a bunurilor in cazul fetei ne-a determinat sa o declaram in insolventa deoarece nu poate fi executata silit”,
a declarat primarul municipiului Pitesti, potrivit MEDIAFAX.

Retail jobs

Tanara, in varsta de 23 de ani, s-a mutat de peste un an din Pitesti la Brasov, unde politistii i-au aplicat pentru prostitutie 119 sanctiuni, toate trimise catre Primaria Pitesti. Reprezentantii Serviciului Taxe si Impozite al Primariei Pitesti au trimis la randul lor procese-verbale si somatii pe adresa tinerei.

Conform sursei citate, dupa intrarea in insolventa debitorul va fi verificat de inspectori timp de trei ani, iar daca intre timp va dobandi bunuri va fi executat silit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.