O femeie din India a ramas fara un rinichi dupa ce angajatorii sai au drogat-o si i-au furat organul.

Radhika Phuyal a cazut prada unei retele vaste de trafic de persoane, fiind acostata de un barbat care i-a promis ca o va angaja ca menajera pe un salariu mare, relateaza Libertatea, citand The Sun.

"Vindeam legume intr-o piata cand un barbat a venit la mine si mi-a zis ca mi-ar putea gasi un job de menajera. Eram disperata asa ca am acceptat. Dupa cateva zile, angajatorii mei, o familie de patru persoane, mi-au zis ca vor merge intr-o excursie si ma iau si pe mine. Am mers intr-un district din Nepal care avea granita deschisa cu India si am luat trenul. Mi-era atat de sete ca mi-au oferit o sticla de Cola pe care am dat-o imediat pe gat", a povestit femeia.

Radhika Phuyal a aflat ca fusese sedata la spital, dupa ce s-a trezit cu rinichiul lipsa. Familia i-a dat 1.700 de euro (105.682 de rupii) dupa care au concediat-o.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.