Pacientul urmeaza a fi supus unei interventii chirurgicale complexe, medicii incercand replantarea bratului.
Barbatul a fost adus, joi, la spital in soc traumatic, avand bratul drept amputat, dupa ce i-a fost retezat de o banda transportoare, fiind preluat imediat de catre medicii din cadrul Unitatii Primire Urgente, potrivit MEDIAFAX.

"Pacientul va fi supus unei interventii chirurgicale complexe, aceasta urmand a fi efectuata de catre o echipa compusa din noua medici. Se va incerca replantarea bratului acestuia, care a fost adus intr-o punga. Severitatea amputatiei, plus fractura de clavicula si omoplat, indica un prognostic functional rezervat in acest caz", a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, seful UPU din cadrul Spitalului de Urgente din Iasi.

El a adaugat ca, pana in prezent, in Clinica de chirurgie reconstructiva din spitalul iesean au fost replantate peste 1.000 de maini, pacientii provenind din toate judetele Moldovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.