Cel putin 65 de afgani care participau la o nunta, in principal femei si copii, si-au pierdut viata in urma prabusirii unei cladiri, in nordul Afganistanului
Potrivit AGERPRES, Tragedia s-a produs in satul Warchi, districtul Jalga din provincia Baghlan, in zona muntoasa izolata Pamir.

In Afganistan, femeile si copiii stau separat de barbati la nunti si petreceri. Plafonul unei locuinte cu etaj pline de oameni care participau la petrecere a cedat, iar etajul unu, unde se aflau barbatii i-a strivit pe nuntasii de la parter, in special femei si copii. scrie allvoices.com.

In afara de persoanele care nu au mai putut fi salvate, alte 40 de persoane au fost grav ranite. Lipsa cailor de acces a serviciilor de ambulanta sunt factori agravanti in astfel de situatii, in Afganistan, conchide AFP. De asemenea si vechimea cladirilor si numarul enorm de persoane care locuiesc impreuna, mai constituie o problema ignorata de catre autoritati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.