O epidemie de plosnite la New York a afectat doua imobile ale Organizatiei Natiunilor Unite, care a luat masuri pentru a le elimina, a anuntat ONU.
Aceste plosnite au fost localizate in mobilier de la etajele al 19-lea si al 20-lea ale cladirii secretariatului ONU, la 15 octombrie. La 22 octombrie, alte plosnite au fost gasite la primul nivel al subsolului in cladirea bibliotecii ONU, potrivit MEDIAFAX.

Mobilierul a fost deplasat intr-un loc care nu este frecventat de personalul ONU, unde va fi tratat prin fumigatie.

Nici un membru al personalului ONU nu a fost intepat de acesti paraziti. "Continuam sa respectam sfaturile avizate ale speicalistilor nostri si realizam alte teste cu ajutorul cainilor special antrenati", pentru a ne asigura ca nu mai exista plosnite in sediile ONU, adauga comunicatul.

Plosnite au fost descoperite, in ultimele luni, in locuri celebre din New York, precum Empire State Building, mari magazine ca Bloomingdale's si hoteluri de lux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.