Oamenii de stiinta au descoperit ca celebrul rocker este un descendent al omului de Neanderthal.

Ozzy Osbourne, in varsta de 61 de ani, care a supravietuit in mod uimitor anilor de dependenta de alcool si droguri, a declarat ca vestea ca este urmasului unui Neanderthal nu a surprins-o pe sotia sa Sharon sau pe politistii din intreaga lume, scrie news.com.au.

Oamenii de stiinta, care au au analizat AND-ul rockerului, au descoperit si o modificare in gena lui Ozzy care ii permite sa consume mai mult alcool decat majoritatea oamenilor.

Avand in vedere ca in 2003 si-a rupt gatul intr-un accident sau ca in timpul uniui concert a muscat capul unui liliac, artistul declara recent ca genele sale "super-umane" l-au ajutat sa ramana in viata.

  • De asemenea, fostul membru al trupei Black Sabbath este inrudit si cu celebrul bandit american Jesse James, cu ultimul tar al Rusiei Nicolae al II-lea , cu regele George I si cu romanii din Pompei, supravietuitori ai eruptiei vulcanului Vezuviu.


"Acest lucru inseamna ca sunt inrudit cu unul dintre supravietuitor. Daca un roman din familia Osbourne ar fi baut la fel de mult cum o faceam eu in trecut, nici nu ar fi simtit lava"
, a glumit rockerul britanic.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.