Marea Britanie pare a fi locul preferat al vrajitoarelor, spiritelor macabre, dar si a spiritelor bune, zanelor si ingerilor pazitori, arata un studiu de peste 25 de ani, centrat pe activitatea paranormala.
Raportul Ingerilor supranaturali prezinta o lista de presupuse intamplari paranormale care au fost raportate de catre politie in ultimele doua decade si jumatate.

Un numara total de 755 de incidente au fost atestate in registrele politiei, semnalandu-se de la endtiati vindecatoare si care ajutau oamenii, pana la viziuni de ingeri sau spirite de animale, scrie The Telegraph.

Raportul a aratat ca entitatile benigne sunt cele mai comune experiente angelice paranormale, prezente in 192 dintre cazuri. 18 dintre ele au fost raportate in Yorkshire. Se pare ca au existat 104 presupuse viziuni ale ingerilor, 44 cazuri in care oamenilor li s-au aratate zane, 32 de vrajitoare si 24 de ingeri gardieni.

In Sutton Wood, Derbyshire a existat un raport despre o fiinta/entitate asemanatoare unui inger care s-a intrupat in calugar. Spiritul a fost descris ca o entitate sfanta (cu o aura asemanatoare sfintilor), aparitie care i-a inseninat subit pe toti cei care erau de fata. Nu stim daca este adevarat sau nu, insa, se pare ca aceeasi entitate i-a inseninat, ba chiar inspirat pe scenaristii show-ului Supernatural, aparand ca personaj in seria a cincea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.