A mai cazut un mit. Vestitle chupacabra nu sunt niste fantome care beau sangele animalelor, ci niste caini salbatici care sufera de o forma severa de raie.

Biologul Barry OConnor din cadrul Universitatii din Michigan a lucidat misterul legendarului animal chupacabra, spunan ca acesta nu este o creatura care suge sangele animalelor ci este un coiot care sufera de raie, potrivit Discovery.

Mitul despre chupacabra a aparut prima data in Puerto Rico si Mexic, apoi si in mai multe zone din America Latina si SUA, unde au aparut primele rapoarte privind atacuri asupra unor animale. Au fost descoperite oi, vaci si cai morti, cu urme de colti, care erau cel mai adesea lipsite de sange si diverse organe smulse, transmite Realitatea.

OConnor a ajuns la concluzia ca in spatele mitului animalului cu opt picioare sta cainele salbatic si ca pierderea parului si a eruptiilor cutanate se datoreaza unei forme severe de scabie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.