O constanteanca si concubinul acesteia sunt cercetati de politistii si procurorii din Constanta, dupa ce si-a obligat fata in varsta de 14 sa faca sex cu peste 100 de barbati.
Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanta, Adina Florea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca la sfarsitul saptamanii trecute a fost organizat un flagrant, femeia fiind prinsa in timp ce oferea serviciile sexuale ale fetei sale, in varsta de 14 ani, pretinzand in schimb suma de 100 de lei, relateaza MEDIAFAX.

Anchetatorii au avut informatii inca de acum un an, iar de atunci monitorizeaza acest caz. Ei au stabilit ca fata a intretinut pana in prezent relatii sexuale cu 65 de barbati din Navodari si cu 45 de barbati din Constanta. Adina Florea a mai spus ca fetei ii erau adusi clienti de catre mama sa, de concubinul acesteia si chiar de bunica fetei, in varsta de 65 de ani, care practica la randul sau prostitutia.

"Clientii erau procurati prin concubin, prin mama, prin bunica. Din cercetari am aflat ca dupa ce mama si bunica intretineau relatii sexuale cu diversi clienti, barbatul o oferea clientilor si pe fata”,
a declarat Adina Florea. Ea a mai spus ca fata este marcata de ceea ce i s-a intamplat si a povestit anchetatorilor prin ceea ce a trecut.

"Copilul este marcat psihic de ceea ce i s-a intamplat, a relatat modul in care s-au comportat cu ea atat mama, cat si concubinul acesteia. La 14 ani, asemenea evenimente sunt absolut bulversante si absolut speciale, un copil tine minte asemenea detalii", a mai spus prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

In prezent, fata se afla in atentia Directiei pentru Protectia Copilului, fiind internata intr-un centru de reabilitare. De asemenea, politistii si procurorii nu au stabilit pana in prezent daca fata ar fi fost agresata fizic de catre mama ei sau concubinul acesteia.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta a mai spus ca tatal fetei se afla la munca in Turcia, fiind despartit de mai mult timp de mama adolescentei. Anchetatorii continua investigatiile pentru a identificarea toti clientii fetei, pana in prezent reusind prinderea a doi dintre acestia, unul in varsta de 54 de ani, iar celalalt de 61 de ani, care sunt cercetati in arest pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor.

Citeste si:
Doua romance au fost condamnate pentru proxenetism si trafic de minori
Doua romance au fost...

Adina Florea a mai precizat ca mama fetei si concubinul acesteia sunt cercetati si ei in stare de arest preventiv, pentru proxenetism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.