Justitia canadiana l-a condamnat joi la inchisoare pe viata fara posibilitatea eliberarii conditionate mai devreme de 25 de ani pe colonelul Russel Williams, fostul comandant al celei mai mari baze aeriene a tarii, pentru uciderea a doua femei si pentru agresiuni sexuale.
Militarul de 47 de ani a fost gasit vinovat pentru peste 80 de capete de acuzare, printre care cele de crima cu premeditare, agresiune sexuala si patrundere prin efractie, infractiuni comise in timp ce era comandantul bazei din Trenton (Ontario), relateaza AGERPRES.

Colonelul canadian, care a pilotat avionul reginei Marii Britanii in timpul vizitei Elisabetei a II-a in Canada, este 'un om bolnav si periculos', a declarat cu prilejul pronuntarii sentintei judecatorul Robert Scott.

Acuzatia l-a prezentat pe militar drept un veritabil pradator sexual, care isi spiona victimele inainte de a patrunde prin efractie in locuintele lor, unde le agresa sexual si apoi le ucidea.

De fiecare data, tinerele l-au implorat sa le lase in viata, iar el a filmat aceste momente, ca si violentele comise ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.