Cei 33 de mineri din Chile, salvati dupa 69 de zile de captivitate in subteran, vor primi iPod-uri de la Steve Jobs, in semn admirativ pentru rezistenta lor.
Oferte de munca, iPoduri, invitatii la meciuri de fotbal, oferte de vacante...de cand au iesit la lumina, minerii din Chile se bucura de foarte multe privilegii. Faimosi in intreaga lume pentru puterea de rezistenta si pentru spiritul de echipa de care au dat dovada, cei 33 au inspirat milioane de oameni, care au urmarit cu sufletul la gura evolutia lor din adancuri.

LeFigaro a anuntat ca fiecare dintre minerii care au supravietuit infernului din subteran, vor primi de la Steve Jobs, parintele Apple, cate un iPod de incurajare. Potrivit appadvice.com, inca nu se stie despre ce model este vorba, insa gestul este remarcabil. Probabil este ca o recompensa pentru faptul ca au stat atat timp lipsiti de vesti de la cei dragi.

Steve Jobs nu este singur in aceasta campanie spontana de caritate. Societatea Miniera Elmin (Grecia) va oferi fiecarui miner implicat in accident cate un voucher de doua persoane pentru un concediu de o saptamana in Grecia, iar Asociatia de Fotbal din Chile ii va trimite intr-o excursie in Coreea de Sud.


Citeste si: [Toti cei 33 de mineri au fost scosi teferi din mina San Jose]

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.