Daca va asteptati ca toti hackerii sa fie tocilari cu ochelari si cu haine largi, va inselati! Cea mai tare hackerita din lume, Kristina Svechinskaya, este la fel de renumita si pentru sex-appealul ei!
Frumoasa rusoaica, Kristina Svechinskaya, este in prezent arestata in SUA, fiind implicata intr-un proces in care este acuzata de evaziune fiscala si risca sa fie acuzata la 50 de ani in detentie, potrivit go4it.

Impreuna cu un grup de studenti de la Universitatea din New York, unde era studenta, aceasta a reusit sa produca pagube de peste 10 milioane de dolari, relateaza englishrussia.com. Mai exact, a reusit sa sustraga 3 milioane de din bancile din SUA si 9.5 milioane din bancile britanice, folosind un program de tip troian denumit Zeus. Prin intermediul acestei aplicatii, gruparea de hackeri fura codul PIN de la utilizatori, iar apoi le golea conturile folosind carduri clonate.

Insa, prolifica hackerita, denumita deja o a doua Anna Chapman, a fost acuzata ca ar fi pus la cale furtul a peste 220 de milioane de dolari. [Spioana din Rusia, curtata de industria porno!]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.