Mergand pe principiul "nu vezi prostituatele din cauza copacilor", italienii vor sa defriseze padurea "din jurul si de-a lungul malurilor" raului Tronto, loc propice pentru prostituatele autohtone.
Organizatiile ecologiste sunt impotriva planurilor autoritatilor locale din regiunea Abruzzo, din centrul Italiei, de a combate prostitutia prin taierea copacilor, masura putand afecta inclusiv prostituate romance, relateaza The Guardian.

Soseaua Bonifica del Tronto, este vestita pentru cuibarul de practici sexuale ilegale, fiind si un adevarat rai pentru traficantii de carne vie. Desi masurile au fost destul de aspre si autoritatile le-au monitorizat vigilent activitatile de-a lungul raului Tronto, prostituatele nu s-au dat batute. In zona activeaza peste 600 de femei, majoritatea nigerience, dar si romance, braziliene, albaneze si chinezoaice.

La sfarsitul lunii trecute, seful lucrarilor publice ale guvernului regional, Angelo Di Paolo, a decis impreuna cu reprezentantii provinciali si municipali sa taie toata vegetatia "din jurul si de-a lungul malurilor" raului Tronto, care ofera prostituatelor adapost pentru a-si furniza serviciile sexuale. Acest plan nu a fost primit prea bine de catre organizatiile ecologiste, inclusiv WWF, care se opun la distrugerea a 28 de hectare de padure vitala pentru ecosistemul local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.