Potrivit publicatiei Daily Mail, presedintele Statelor Unite ale Americii ar fi inrudit chiar cu adversarii sai politici, republicanii Sarah Palin si George W. Bush.
Potrivit unor cercetari realizate de genealogul Anastasia Tyler, de la site-ul Ancestry.com, Obama si Palin, fostul candidat la vicepresedintie, sunt veri de gradul al zecelea, printr-un stramos comun numit John Smith. Potrivit acelorasi surse, fostul presedinte George W. Bush ar fi var de gradul al 11-lea cu Obama, dar si cu Palin.

Genealogul a facut socanta descoperire in timp ce cauta legaturi de familie intre inamici politici.

"Smith era impotriva persecutiei Quaker-ilor (secta protestanta pacifista si austera intemeiata in sec. XVII, n.r.). Avea o constiinta sociala foarte dezvoltata". a declarat Tyler potrivit dailymail.co.uk.

Potrivit Antena3, acelasi site a mai scos la iveala faptul ca presedintele american este inrudit cu Brad Pitt si cu miliardarul Warren Buffet, iar Palin cu Franklin D. Roosevelt si cu printesa Diana. In 2007, sotia vicepresedintelui Dick Cheney a descoperit legaturi de rudenie intre sotul ei si Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.